Nieuwsoverzicht

De dekkingsgraad daalde in oktober 2019

In oktober 2019 is onze maanddekkingsgraad gedaald van 95,1 naar 94,9 procent. Het beleggingsrendement was negatief in oktober. De stijging van de rente zorgde echter voor een daling van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo iets gedaald.

Lees meer

De dekkingsgraad steeg in september 2019

In september 2019 is onze maanddekkingsgraad gestegen van 94,4 naar 95,1 procent. Het beleggingsrendement was negatief in september. De stijging van de rente zorgde echter voor een daling van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gestegen.

Lees meer

De dekkingsgraad daalde in augustus 2019

In augustus 2019 is onze maanddekkingsgraad gedaald van 96,3 naar 94,4 procent. Het beleggingsrendement was positief in augustus. De daling van de rente zorgde echter voor een stijging van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gedaald.

Lees meer

De dekkingsgraad steeg in juli 2019

In juli 2019 is onze maanddekkingsgraad gestegen van 96,2 naar 96,3 procent. Het beleggingsrendement was positief in juli. De daling van de rente zorgde echter voor een stijging van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gestegen.

Lees meer

De dekkingsgraad bleef gelijk in juni 2019

In juni 2019 is onze maanddekkingsgraad gelijk gebleven op 96,2 procent. Het beleggingsrendement was positief in juni. De daling van de rente zorgde echter voor een stijging van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gelijk gebleven.

Lees meer

De dekkingsgraad daalde in mei 2019

In mei 2019 is onze maanddekkingsgraad gedaald van 98,5 naar 96,2 procent. Het beleggingsrendement was positief in mei. De daling van de rente zorgde echter voor een stijging van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gedaald.

Lees meer