Nieuwsoverzicht

De dekkingsgraad daalde in februari 2020

In februari 2020 is onze maanddekkingsgraad gedaald van 95,5 naar 92,3 procent. Het beleggingsrendement was positief in januari. De daling van de rente zorgde echter voor een stijging van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gedaald.

Lees meer

Het coronavirus en het effect op uw pensioen

De maatregelen in Nederland rondom het coronavirus (COVID-19) zijn aangescherpt. Het coronavirus en de effecten ervan zorgen voor veel onrust en onzekerheid. Dit kan leiden tot vragen over uw pensioen bij Reiswerk Pensioenen.

Lees meer

De dekkingsgraad daalde in januari 2020

In januari 2020 is onze maanddekkingsgraad gedaald van 96,5 naar 95,7 procent. Het beleggingsrendement was positief in januari. De daling van de rente zorgde echter voor een stijging van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gedaald.

Lees meer

De dekkingsgraad steeg in december 2019

In december 2019 is onze maanddekkingsgraad gestegen van 95,4 naar 96,5 procent. Het beleggingsrendement was negatief in december. De stijging van de rente zorgde echter voor een daling van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gestegen.

Lees meer

De dekkingsgraad steeg in november 2019

In november 2019 is onze maanddekkingsgraad gestegen van 94,9 naar 95,4 procent. Het beleggingsrendement was positief in november. De stijging van de rente zorgde voor een daling van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gestegen.

Lees meer

De dekkingsgraad daalde in oktober 2019

In oktober 2019 is onze maanddekkingsgraad gedaald van 95,1 naar 94,9 procent. Het beleggingsrendement was negatief in oktober. De stijging van de rente zorgde echter voor een daling van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo iets gedaald.

Lees meer

De dekkingsgraad steeg in september 2019

In september 2019 is onze maanddekkingsgraad gestegen van 94,4 naar 95,1 procent. Het beleggingsrendement was negatief in september. De stijging van de rente zorgde echter voor een daling van de waarde van de verplichtingen. Hierdoor is de dekkingsgraad afgelopen maand per saldo gestegen.

Lees meer